Gezin               Giving back               Opleiding               Basketbal          Keynotes

Over mij

Hieronder vind je heel wat informatie over mijn achtergrond, en leven naast basketbal en keynotes.

Mijn gezin

Samen met mijn vrouw Lot waarmee ik in 2007 trouwde, kregen we 3 schatten van kinderen: Lou, Vince en Dree.

Met alle titels en prijzen die ik in mijn leven gewonnen heb, ben ik nog steeds meest trots op hen. Zonder hun steun en flexibiliteit had ik nooit het leven kunnen leiden dat ik gedaan heb. Ik ben hen daar dan ook enorm dankbaar voor.

Giving back

Ik hou er steeds van om terug te geven aan de wereld die mij zoveel mooie dingen heeft bezorgd. Zo werk ik nauw samen met SOS kinderdorpen en ben ik meter van de Gbasket bij Kortrijk Spurs.

Ik sta steeds open om mijn steentje bij te dragen, dus contacteer me gerust met jouw project en dan bekijk ik of ik iets voor jou kan doen.

Opleiding

Ik ben afgestudeerd in Latijn-wetenschappen en ben altijd iemand geweest die iedere dag probeert bij te leren. Daarnaast heb ik een Certificaat van het FIBA Time Out Program, heb ik mijn trainer A Basketbal diploma en een certificaat van het IOC Power Up Athletes Care.

Basketbal

De sport waar ik het overgrote deel van mijn leven heb aan toegewijd. Het is en zal altijd een groot deel uitmaken van wie ik ben. Wil je graag meer weten over wat ik bereikt heb in mijn carrière?

Keynotes

Met mijn jarenlange ervaring in het resultaten behalen als team, zet ik met veel plezier en passie mijn ervaringen om in waardevolle lessen voor teamleaders. Ik ben beschikbaar als keynote speaker voor jouw bedrijf.