Partners              Keynotes               Waarden               Teamwork               Offerte

Keynotes

Met meer dan 25 jaar ervaring in teamwork op het hoogste niveau, zet ik graag al mijn ervaringen om in leerrijke en inspirerende lessen waarmee jij jouw team en bedrijf naar een hoger niveau brengt.

Vertrouwd door

5 kernelementen

van een succesvol team

In deze keynote wil ik jullie inspireren en inzichten geven in het bouwen van een sterk team. Gebaseerd op de piramide van Lencioni en aan de hand van praktische voorbeelden uit het verhaal achter het succes van de Belgian Cats. Hoe vertrouwen bouwen, conflicten managen, betrokkenheid verankeren en verantwoordelijkheid geven en nemen. Het zijn allemaal elementen die de basis vormen voor succes in alle teams.

How to

Win the game of life

Hier deel ik vooral mijn inzichten en ervaringen  over hoe veerkracht leidt tot duurzamere prestaties voor jezelf en je team. Met praktische voorbeelden uit het verhaal achter het succes van het Belgische nationale team. Ik ga met jullie samen door 10 praktische strategieën om je persoonlijke en teamweerbaarheid een boost te geven.

Ik geloof in

  • Elke dag, door hard werk, een verschil maken.
  • Als elk individu groeit, groeit ook het team.
  • Vertrouwen winnen door betrouwbaarheid.
  • Grote dromen en realistische doelstellingen.
  • Door middel van zelf discipline innerlijke kracht ontwikkelen.
  • Mezelf verantwoordelijk houden om echt een verschil te maken.

Teamwork

Er is niets mooier dan een groep mensen die een gemeenschappelijk deel nastreven. Een gestroomlijnd en gemotiveerd team staat garant voor resultaten die jouw verwachtingen zullen overstijgen.

Wil je me graag als keynote speaker inhuren?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik contacteer jou spoedig voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.