Partners              Keynotes               Waarden               Teamwork               Offerte

Keynotes

Met meer dan 25 jaar ervaring in teamwork op het hoogste niveau, zet ik graag al mijn ervaringen om in leerrijke en inspirerende lessen waarmee jij jouw team en bedrijf naar een hoger niveau brengt.

Vertrouwd door

Inclusief leiderschap

In deze keynote deel ik mijn ervaringen hoe ik als verlegen Belgisch meisje, ben uitgegroeid tot een internationaal gewaardeerde sportpersoonlijkheid. Van talentvolle, jonge speelster vond ik mijn plaats in mijn verschillende teams en groeide ik tot de kapitein van de Belgian Cats. Ik nam het Belgisch basketbal op sleeptouw om onze grootste droom, de Olympische spelen te verwezelijken. Door in verschillende landen, culturen, continenten te spelen, met teammates die een andere achtergrond hadden, andere taal spraken, is mijn blik op de wereld verruimd. Ik geloof dat sport een katalysator kan zijn voor een betere, inclusievere wereld

De kracht

van TEAMWORK

In deze keynote wil ik jullie inspireren en inzichten geven in het bouwen van een sterk team. Men zegt weleens dat TEAM staat voor ‘Together Everyone Achieves More’ (Samen bereikt iedereen meer), maar ik heb er een nieuwe invulling aangegeven. “Voor mij staat TEAM voor Trust, Energy, Accountability en Mindset. Dat zijn exact de elementen die ervoor gezorgd hebben dat de Belgian Cats de voorbije jaren zo’n mooi parcours hebben afgelegd.” Hoe vertrouwen bouwen, conflicten managen, betrokkenheid verankeren en verantwoordelijkheid geven en nemen. Het zijn allemaal elementen die de basis vormen voor succes in alle teams.

How to

Win the game of life

In deze keynote deel ik mijn inzichten en ervarigen over hoe veerkracht leidt tot duurzame prestaties voor jezelf en je team. Hoewel ik een gevulde prijzenkast heb, heb ik ook heel wat finales verloren. Daar heb ik geleerd hoe je weerbaar kan worden. Ik geloof dat veerkracht een vaardigheid is die je kan leren. Deze skills zitten ingebakken in de sport. Ik deel graag hoe routines, lef hebben, geloven in jezelf maar ook flexiblilieit me hebben geholpen om veerkrachtiger te worden.

Ik geloof in

  • Elke dag, door hard werk, een verschil maken.
  • Als elk individu groeit, groeit ook het team.
  • Vertrouwen winnen door betrouwbaarheid.
  • Grote dromen en realistische doelstellingen.
  • Door middel van zelf discipline innerlijke kracht ontwikkelen.
  • Mezelf verantwoordelijk houden om echt een verschil te maken.

Teamwork

Er is niets mooier dan een groep mensen die een gemeenschappelijk deel nastreven. Een gestroomlijnd en gemotiveerd team staat garant voor resultaten die jouw verwachtingen zullen overstijgen.

Wil je me graag als keynote speaker inhuren?

Laat hieronder jouw gegevens achter en ik contacteer jou spoedig voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.