Ann als keynote speaker

Ann vertelt haar verhaal over wat er nodig is om twintig jaar aan de top te blijven op fysiek en mentaal vlak. Ze combineerde een topsportcarrière met het moederschap. Hoe keerde ze na haar zwangerschap terug op het hoogste niveau? 

Ann deelt haar unieke ervaring als topsporter en getuigt over wat écht telt bij teamsport. Een doorleefd verhaal met persoonlijke ervaringen en geïllustreerd aan de hand van pakkende beelden.

Ann weet als geen ander wat het betekent om in team te werken. Ze behaalde heel wat successen met haar teams, maar verloor ook heel wat finales. Elk seizoen was het herbeginnen met nieuwe teammates van verschillende achtergronden om samen een hecht team te vormen; om op dezelfde golflengte te zitten met de coaching staff, in landen met andere culturen, gewoontes en talen. Hoe bouw je in korte tijd een team dat betrokken is, waar er vertrouwen is en waar men kan omgegaan met concurrentie? Hoe kan je elkaar verantwoordelijk houden met als doel resultaten te halen en titels in de wacht te slepen? En dat in een uiterst competitieve wereld vol ego’s, waar je het gezamenlijke doel heel gemakkelijk uit het oog kan verliezen.

Equality in de sport is voor haar een belangrijk thema. Ann wil zich graag verder inzetten om meer kansen te creëren voor vrouwen in de sport, niet alleen op het veld maar ook in de omkadering.

Kernelementen succesvol team

Het verhaal achter de recente successen van de Belgian Cats. Praktische voorbeelden gebaseerd op de piramide van Lencioni.

The Corporate Athlete

Je ontdekt waarom the corporate athlete een belangrijk onderdeel is van de business van de toekomst. Een toekomst waarin business, body en mind onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. We reiken handvaten aan waarmee elke persoon uit het publiek ademruimte leert creëren, professioneel of privé. Kleine en bewuste keuzes op het vlak van slaap, beweging, voeding en ademhaling, maken een groot verschil. www.kokorobusiness.com

Resilience Booster

We horen veerkracht overal vallen, maar wat is precies veerkracht. In deze keynote geven we jullie 10 praktische tips die dagelijks te gebruiken zijn om je veerkracht te verhogen. https://www.resilience-institute-europe.com

Wil je Ann als gastspreker op je event?

Dat kan. Vul onderstaand formulier in, dan krijg je snel een reactie op je aanvraag.
Velden met een * zijn verplicht.